Mooie tuinsets hebben meer functies dan je verwacht


Ben jij ook zo gek op lekker lang buiten zitten en van het genieten van de frisse buiten lucht. Lekker buiten een boek lezen, gezellig samen borrelen of lekker barbecueën. Of misschien hebben de afgelopen zomer en het lange aanhoudende mooie weer je doen verlangen naar de volgende zomer of die verre vakantie? Wanneer je er van houdt om lekker buiten tijd door te brengen in jouw tuin, dan kunnen goede tuinsets zeker niet misstaan. Hierbij is het van belang dat de set jou tijdens alle verschillende gelegenheden van alle juiste gemakken voorziet. Creëer dit heerlijke gevoel van luxe en vakantie, rust en vrijheid thuis met de tuinsets van Dutch Garden.

Welke tuinsets passen bij jou?
Voor het vinden van de perfecte tuinsets voor in je eigen tuin, is het van groot belang dat iemand de set zelf uitkiest. Want er is natuurlijk niemand die beter weet wat jij mooi vindt of waar iets aan moet voldoen dan jij zelf. Voor dat je een keus maakt, is het echter wel handig om goed na te gaan waar je jouw tuinsets allemaal voor wilt gebruiken. Is het namelijk belangrijk dat de set snel en gemakkelijk op te bergen is? Of blijft deze eigenlijk altijd op zijn plek staan? Hoeveel personen zullen er gebruik gaan maken van jouw tuinmeubelen, of hoeveel personen moeten er tegelijk gebruik van kunnen maken? Nog los van het budget dat je beschikbaar hebt, draagt ook dit allemaal bij aan het kiezen en afstemmen van de juiste meubelen voor in jouw tuin. Heb je vier stoelen nodig, wel acht stoelen of misschien toch maar een bank? Kun je het beste kiezen voor één tafel, twee tafels of misschien wel één ronde of meerdere tuin tafels? De antwoorden op deze vragen geven een aantal criteria die kunnen helpen bij het realiseren van perfecte mooie tuinsets. Hier kun je uiteraard nog veel verder in door gaan als je zou willen, maar dit schets wel een goed beeld van dat er veel motivaties gebruikt moeten worden bij het maken van jouw keus. Gelukkig kun je voor advies altijd terecht bij de experts op het gebied van tuinsets. Een mooie toevoeging waarmee Dutch Garden haar klanten helpt, is met de persoonlijke advies video’s die gemaakt kunnen worden van de diverse samengestelde tuinsets.

Tuinsets in diverse materialen
Er zijn veel gebruikte materialen voor tuinsets. Zo kan er gekozen worden uit verschillende soorten kunststof materialen, maar ook uit diverse organische materialen. Veel gebruikte populaire kunststof materialen zijn wicker en aluminium. Wicker is op het oog natuurlijk en heeft wat weg van de ouderwets meubelen die gemaakt zijn van rotan. Daar tegen is aluminium een kunststof variant die direct herkenbaar is en het goed doet in een moderne setting. De twee populairste organische materialen zijn toch wel teak en rope. Teak is een zeer sterk soort hout dat erg duurzaam is en prima tegen een stootje kan. De naam rope zegt het al, deze tuinsets zijn van speciaal geweven touw gemaakt.

De teak tuinsets van Dutch Garden
Dutch Garden is gespecialiseerd in het maken van sfeervolle en duurzame tuinsets, die bovenal extreem comfortabel zijn! Deze geweldige design line draagt bij aan een unieke sfeer binnen jouw tuin en kunnen ook nog eens volledig naar wens worden samengesteld. Denk hierbij aan de optie om verschillende kleuren en materialen te kiezen of te combineren. Kortom, je hebt hier elke mogelijkheid om volledig unieke en mooie tuinsets te laten creëren die volledig voldoen aan al jouw wensen en verwachtingen. De voorraad van teak meubelen is gelukkig groot. Dit draagt er aan bij dat je straks de tuinset onder de tuinsets compleet gemonteerd en gepersonaliseerde in jouw tuin kunt hebben staan. Deze mooie tuinsets slepen echter wel één groot risico met zich mee, de kans bestaat dat je straks niet meer uit jouw eigen tuin bent weg te slaan!

Waarom Dutch Garden vindt dat iedereen zijn eigen mooie tuinsets verdient, zou moeten samenstellen en het daarom ook hun passie is om hun klanten hierbij te helpen:

– Tuinsets zijn deel van een persoonlijke omgeving en kunnen helpen om thuis goed tot rust te komen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze met jouw persoonlijke smaak moeten matchen.
– Het creëren van jouw eigen samengestelde tuinsets is een goed hulpmiddel om het binnen en buiten gevoel van je huis en tuin op elkaar af te stemmen.
– Frisse buiten lucht is gezond. Comfortabele, sfeervolle en mooie tuinsets zorgen ervoor dat je langer buiten blijft en dus jouw gezondheid tegemoet komt.
– Ga niet blind mee met de trends van tegenwoordig. Maar stel voor buiten je eigen tijdloze opstelling samen waarvan jij en je vrienden of familie nog jaren kunnen genieten.
– Je kan uiteraard kiezen voor een vaste opstelling, maar je kunt er ook voor kiezen om bij het samenstellen van jouw tuinmeubelen voor elementen te kiezen waarmee je kunt blijven combineren en variëren voor eindeloos veel variatie en mogelijke tuinsets.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie smaak, wat zijn jullie wensen, wat motiveert jullie nou juist wel of niet bij het kiezen van de perfecte mooie tuinsets. En wat geeft hierbij vaak de doorslag, is dat het budget, het merk of misschien wel het advies van een specialist? Laat dus ook gerust een berichtje achter om ons te vertellen wat jullie mening hier over is en wij kijken er naar uit om in de toekomst onze klanten nog meer en beter te kunnen helpen met hun toekomst en die van hun tuinmeubelen.

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie