Salon tuintafels voor extra sfeer in je tuin


Een salon tuintafel is een geweldig aanvulling op je loungeset. Niet alleen zien ze er gewoon leuk uit, ook zijn salon tuintafels super multifunctioneel! Of je nu even je kopje koffie er op zet of tijdens het loungen deze gebruikt als voetenbankje. Met een salon tuintafel zit je gegarandeerd heerlijk buiten in je tuin. En zul je alleen nog maar meer genieten van gezellig en mooi weer. Wanneer je buiten echter een tafel wil hebben om gezellig aan te dineren adviseren we je om voor een ander soort tuintafel te gaan die wat hoger is. Salon tuintafels zijn namelijk lager en hierdoor meer geschikt als borrel tafel. Maar mocht je graag met je bord op schoot eten, dan is de salon tuintafel uiteraard zeker een goede keus.
Leuke toevoegingen aan een salon tuintafel zijn bijvoorbeeld bijzet tafels of mooie kussen. Met praktische kussens behoudt je niet alleen de functie van salontafel of voetenbankje, maar beschik je ook direct over een extra hocker! Dit is een mooie toevoeging aan je loungeset. Bij Dutch Garden beschikken ze over een groot assortiment met enkel en alleen top kwaliteit mooie en duurzame salon tuintafels.

Bij Dutch Garden zijn er salon tuintafels voor iedereen
Voor mensen die het heerlijk vinden om lekker tijd door te brengen in hun tuin zijn salon tuintafels een absolute must! En doordat het aanbod zo groot is, is er voor iedereen wel een geschikte lage tuintafel voor buiten te vinden. Ongeacht de lichaamsbouw, stijl of gebruiksdoeleinden waar over iemand beschikt of die iemand voor ogen heeft. En laten we eerlijk zijn, alle tuinen verdienen toch ook één of natuurlijk meerdere tuintafels?
Mocht je opzoek zijn naar een mooie lage tafel voor in je tuin, kijk dan eens naar de salon tuintafels van Dutch Garden. Dutch Garden heeft een groot assortiment aan top merken, materiaalsoorten en uiteenlopende stijlen. Mocht je uitgangspunt nu zijn om een mooie design tafel te scoren, of om puur en alleen voor een comfortabele tafel te gaan. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij vindt dat salon tuintafels duurzaam en gebruiksvriendelijk moeten zijn. Daar hoef je je bij Dutch Garden geen zorgen om te maken. Het ruime assortiment van Dutch Garden combineert namelijk design met comfort en streeft altijd naar duurzame innovatie. Salon tuintafels zijn met vrijwel alle soorten tuinstoelen goed te combineren. Of je nu kiest voor tuinstoelen om te relaxen of een actieve zitstoel hebt die je wellicht ook gebruikt als dining tuinstoel.
Tuinsets van teak en dus ook Salon tuintafels zijn de specialiteit van Dutch Garden, echter hoef je je keus absoluut niet te beperken tot deze materiaalsoort. Er zijn namelijk ook sets van vele andere soorten materiaal te vinden, denk bijvoorbeeld aan tuinsets van rope of kunststof. Elke soort is natuurlijk voorzien van zijn eigen specialiteiten en kenmerkende eigenschappen. Ben je zelf nog zoekende naar één of meerder perfecte salon tuintafels, wees dan gerust. Want laat het daarnaast ook nog eens hun passie zijn om voor elke klant een passende oplossing voor hun tuin wensen te realiseren.
Je kunt daarom ook altijd contact zoeken voor advies en gepersonaliseerde video’s waarin jouw potentiële nieuwe aanwinsten geshowd kunnen worden om een nog betere impressie te krijgen van deze prachtig mooie salon tuintafels.

Het belang van persoonlijke salon tuintafels
Waarom Dutch Garden vindt dat iedereen mooie salon tuintafels zou moeten hebben in zijn of haar tuin? En hier zelf een eigen draai aan moet kunnen geven wanneer het aankomt op het design of de specificaties?

– Het creëren van jouw eigen opstelling buiten is een goed hulpmiddel om het binnen en buiten gevoel van jouw huis en tuin op elkaar af te stemmen.
– Salon tuintafels zijn deel van een persoonlijke omgeving en kunnen helpen om thuis goed tot rust te komen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze met jouw persoonlijke smaak zullen moeten matchen.
– Ga dus alsjeblieft niet blind mee met de trends van tegenwoordig, maar ga voor iets persoonlijks. Stel dan ook voor buiten jouw eigen tijdloze opstelling samen waarvan jij, je vrienden en familie nog jaren kunnen genieten wanneer jullie lekker samen buiten zijn.
– Kies niet alleen een salon tuintafel omdat ze praktische zijn, maar houd er ook zeker rekening mee dat je de tafel mooi vind. Mooie salon tuintafels kunnen namelijk functioneren als een groot accessoires voor buiten. Dit mag dan ook zeker wel een lust voor het oog zijn waar je graag naar kijkt, wanneer het weer zich niet leent om lekker buiten te zitten.
– En het is natuurlijk gezond om lekker buiten te zijn. Sfeervolle, multifunctionele en mooie salon tuintafels zorgen ervoor dat je langer en meer buiten zult zijn en dus niet alleen aandacht besteed aan jouw gezondheid, maar ook aan die van de mensen waarmee je thuis tijd doorbrengt!

Hopelijk ben je inmiddels wat wijzer geworden wat betreft alle mogelijkheden die er zijn omtrent salon tuintafels en dat er genoeg is om over na te denken. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, laat het ons dan gerust even weten! Wat je keus ook wordt, wij hopen dat je optimaal zult genieten van je eigen tuin en natuurlijk van je tuinmeubelen.

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie