Waarom aluminium tuintafels een goed alternatief zijn voor buiten?


Ongeacht het seizoen van het jaar, of het nu zomer, herfst, winter of lente is. Goede tuintafels zijn nooit een overbodige luxe. In de zomer genieten we het liefst zo lang en zoveel mogelijk van het mooie weer en wat is er fijner dan dit te doen in jouw eigen persoonlijke tuin die net zo persoonlijk aanvoelt als je woonkamer binnen? Zo spreekt het natuurlijk voor zich dat je tijdens de zomeravonden heerlijk buiten kunt lunchen of dineren met familie en vrienden. Tijdens mooi weer krijgt een tuin namelijk al snel de functie van buiten woonkamer, in dit geval kunnen mooie aluminium tuintafels natuurlijk niet ontbreken om een fijn centraal punt van gezelligheid te vormen. Zo kun je er voor kiezen, om naast een aantal fijne stoelen, de tafel extra aan te kleden met een mooi tafelkleed of een aantal leuke vaasjes en plantjes. Die je zelfs nog in dezelfde materialen kunt verkrijgen.
Helaas is het mooie weer nu echter toch wel tot haar einde aan het komen. Maar wat is er nu verstandig om met aluminium tuintafels te doen wanneer het weer echt verslechtert? Je kan natuurlijk jouw aluminium tuintafels binnen zetten als je daar de ruimte voor heeft, maar wat kunnen mensen nou doen die geen extra plekken voor opslag tot hun beschikking hebben? Wees dan gerust want aluminium is ontzettend ligt, sterk, roest niet en is ook nog eens erg makkelijk te reinigen. Tuinmeubels sets met aluminium tuintafels zijn dan ook goed hygiënisch te houden, er is namelijk geen ruimte voor vuil, bacteriën en vocht om zich tussen de naden te kunnen nestelen. Wel zo prettig wanneer je graag gezellig buiten aan tafel eet. Kortom, aluminium tuintafels zijn super gebruiksvriendelijk.
Deze eigenschappen dragen er aan bij dat je de tafels het gehele jaar met een gerust hart buiten kunt laten staan, ongeacht de weersomstandigheden! Dit bespaard op zijn beurt weer kosten van eventuele beschermhoezen. Zo kun je met veel gemak het hele jaar door genieten van het zicht op die prachtige tafel in jouw tuin.

De diverse soorten Aluminium tuintafels
Voor je een keuze maakt uit alle beschikbare mooie aluminium tuintafels, is het belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden zijn en is het goed om met diverse zaken alvast rekening te houden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: hoeveel mensen moeten er standaard, maximaal of minimaal gebruik kunnen maken van de tafel die jij kiest uit alle beschikbare aluminium tuintafels? Wat is jouw beschikbare budget? Hoeveel ruimte heb je bijvoorbeeld? Hoeveel ruimte wil je überhaupt gebruiken? In onderstaande lijst zie je alvast een opsommingen van een aantal verschillende varianten waaruit je al een keus kunt maken:
– Ronde aluminium tuintafels
– Aluminium design tuintafels
– Uitschuifbare aluminium tuintafels
– Vierkante aluminium tuintafels
– Inklapbare aluminium tuintafels
– Aluminium salon tuintafels

De stevige maar vooral mooie aluminium tuintafels van Dutch Garden
Dutch Garden is specialist in design van stevige en mooie aluminium tuintafels, die ook nog eens voor zeer veel uiteenlopende doeleinden gebruikt kunnen worden! Deze geweldige design line draagt bij aan een unieke sfeer binnen jouw tuin. Dutch Garden staat er op dat de producten netjes worden afgeleverd en daarom hanteren zij dan ook een full service delivery. Dit houdt in dat wanneer je jouw droom tafel voor buiten besteld hebt, deze netjes bij je thuis bezorgd en in jouw tuin geïnstalleerd zal worden wanneer het jou uitkomt.

Waarom aluminium tuintafels persoonlijk moeten zijn
Iedereen zou mooie aluminium tuintafels moeten hebben in zijn of haar tuin volgens Dutch Garden. Wanneer het gaat om het design en de specificaties zouden mensen hier ook een eigen draai aan kunnen geven. Hieronder een opsomming met een aantal redenen waarom dit belangrijk is:
– Het is natuurlijk gezond om lekker buiten te zijn. Sfeervolle, multifunctionele en mooie aluminium tuintafels zorgen ervoor dat je langer en meer buiten zult zijn en dus niet alleen aandacht besteed aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van de mensen waarmee je thuis en in de tuin tijd doorbrengt!

– Kies niet alleen aluminium tuintafels omdat ze praktische zijn, maar houd er ook zeker rekening mee dat je de tafel mooi vind. Een mooie tafel kan namelijk functioneren als een groot accessoires voor buiten. Dit mag dan ook zeker wel een lust voor het oog zijn waar je graag naar kijkt, wanneer het weer zich niet leent om lekker buiten te zitten.
– Je tuin is deel van je persoonlijke leefomgeving en kan daarom ook goed helpen om thuis lekker tot rust te komen. Daarom is het belangrijk dat je tuin goed overeenkomt met jouw persoonlijk smaak en sfeer wensen.
– Ga dus alsjeblieft niet blind mee met de trends van tegenwoordig, maar ga voor iets persoonlijks. Stel dan ook voor buiten jouw eigen tijdloze opstelling samen waarvan jij, je vrienden en familie nog jaren kunnen genieten wanneer jullie lekker samen buiten zijn.
– Doordat aluminium zowel ligt als sterk is, zijn aluminium tuintafels ideaal voor het creëren van diverse opstellingen in je tuin. Je kan makkelijk variëren en zo altijd wel een opstelling vinden om het binnen en buiten gevoel van jouw huis en tuin op elkaar af te stemmen.

Ben je zelf nog zoekende naar een perfecte kunststof tuintafel van aluminium of composiet, wees dan gerust. Want laat het net de passie van Dutch Garden zijn om hun klanten hierbij te helpen. Je kunt daarom ook altijd contact zoeken voor advies en gepersonaliseerde video’s waarin jouw potentiele nieuwe aanwinsten geshowd kunnen worden om een nog betere impressie te krijgen van deze prachtig mooie aluminium tuintafels.

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie