Waarom composiet tuintafels een goede toevoeging zijn aan jouw tuin?


Ongeacht het seizoen van het jaar, of het nu zomer, herfst, winter of lente is. Goede tuintafels zijn nooit een overbodige luxe. In de zomer genieten we het liefst zo lang en zoveel mogelijk van het mooie weer en wat is er fijner dan dit te doen in jouw eigen persoonlijke tuin die net zo persoonlijk aanvoelt als je woonkamer binnen? Zo spreekt het natuurlijk voor zich dat je tijdens de zomeravonden heerlijk buiten kunt lunchen of dineren met familie en vrienden. Tijdens mooi weer krijgt een tuin namelijk al snel de functie van buiten woonkamer, in dit geval kunnen mooie composiet tuintafels natuurlijk niet ontbreken om een fijn centraal punt van gezelligheid te vormen. Zo kun je er voor kiezen, om naast een aantal fijne stoelen, de tafel extra aan te kleden met een mooi tafelkleed of een aantal leuke vaasjes en plantjes. Die je zelfs nog in dezelfde materialen kunt verkrijgen.
Helaas is de heerlijke lange zomer nu echter toch wel tot haar einde aan het komen. Maar wat is er nu verstandig om met composiet tuintafels te doen wanneer het weer verslechtert? Je kan natuurlijk jouw composiet tuintafels binnen zetten als je daar de ruimte voor heeft, maar wat kan je nou doen als je geen extra schuur voor opslag tot je beschikking hebt? Wees dan gerust want composiet is super sterk. Dit komt mede doordat de graniet- en kwartsstukken van dit materiaal onder zeer hoge druk worden samengeperst. Hierdoor ontstaat er een hele dichte en compacte structuur, daardoor zullen composiet tuintafels makkelijk hygiënisch blijven. Voor vuil, vocht en bacteriën is er namelijk geen ruimte om door te dringen tot deze dichte structuur. Dit draagt er aan bij dat je de tafels het gehele jaar met een gerust hart buiten kunt laten staan, ongeacht het weer! Hiermee bespaar je op de kosten van eventuele beschermhoezen en kun je het hele jaar door genieten van een prachtige tafel in jouw tuin.

De diverse soorten composiet tuintafels
Voor je een keuze maakt uit alle beschikbare en mooie composiet tuintafels, is het belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden zijn en is het goed om met diverse zaken alvast rekening te houden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: wat is jouw beschikbare budget? Hoeveel ruimte heb je? Hoeveel ruimte wil je überhaupt gebruiken? Hoeveel mensen moeten er standaard, maximaal of minimaal gebruik kunnen maken van de tafel die jij kiest uit alle beschikbare composiet tuintafels? Of wil je jouw composiet tuintafels combineren met een set van wicker, aluminium of teak? In onderstaande lijst zie je alvast een opsommingen van een aantal verschillende tafel varianten waaruit je al een keus kunt maken:
– Ronde composiet tuintafels
– Composiet design tuintafels
– Uitschuifbare composiet tuintafels
– Vierkante composiet tuintafels
– Inklapbare composiet tuintafels
– Composiet salon tafels voor buiten

De stevige maar vooral mooie composiet tuintafels van Dutch Garden
Dutch Garden is specialist in design van stevige en mooie composiet tuintafels, die ook nog eens voor zeer veel uiteenlopende doeleinden gebruikt kunnen worden! Deze geweldige design line draagt bij aan een unieke sfeer binnen jouw tuin. Dutch Garden staat er op dat de producten netjes worden afgeleverd en daarom hanteren zij dan ook een full service delivery. Dit houdt in dat wanneer je jouw droom tafel voor buiten besteld hebt, deze netjes bij je thuis bezorgd en in jouw tuin geïnstalleerd zal worden wanneer het jou uitkomt.

Het belang van persoonlijke composiet tuintafels
Iedereen zou mooie composiet tuintafels moeten hebben in zijn of haar tuin volgens Dutch Garden. Wanneer het gaat om het design en de specificaties zouden mensen hier ook een eigen draai aan kunnen geven. Hieronder een opsomming met een aantal redenen waarom dit belangrijk is:

– Het is natuurlijk gezond om lekker buiten te zijn. Sfeervolle, multifunctionele en mooie composiet tuintafels zorgen ervoor dat je langer en meer buiten zult zijn en dus niet alleen aandacht besteed aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van de mensen waarmee je thuis en in de tuin tijd doorbrengt!
– Kies niet alleen composiet tuintafels omdat ze praktisch zijn, maar houd er ook zeker rekening mee dat je de tafel mooi vind. Een mooie tafel kan namelijk functioneren als een groot accessoires voor buiten. Dit mag dan ook zeker wel een lust voor het oog zijn waar je graag naar kijkt, wanneer het weer zich niet leent om lekker buiten te zitten.
– Tuintafels zijn deel van een persoonlijke omgeving en kunnen helpen om thuis goed tot rust te komen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze met jouw persoonlijke smaak zullen moeten matchen.
– Ga dus alsjeblieft niet blind mee met de trends van tegenwoordig, maar ga voor iets persoonlijks. Stel dan ook voor buiten jouw eigen tijdloze opstelling samen waarvan jij, je vrienden en familie nog jaren kunnen genieten wanneer jullie lekker samen buiten zijn.
– Het creëren van jouw eigen opstelling buiten is een goed hulpmiddel om het binnen en buiten gevoel van jouw huis en tuin op elkaar af te stemmen.
Ben je zelf nog zoekende naar een perfecte tuintafel van composiet, wees dan gerust. Want laat het net de passie van Dutch Garden zijn om hun klanten hierbij te helpen. Je kan daarom ook altijd contact zoeken voor advies en gepersonaliseerde video’s waarin jouw potentiele nieuwe aanwinsten geshowd kunnen worden om een nog betere impressie te krijgen van deze prachtig mooie composiet tuintafels.

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie