Waarom Teak tuintafels essentieel zijn voor jouw tuin?


Ongeacht het seizoen van het jaar, of het nu zomer, herfst, winter of lente is. Goede teak tuintafels zijn nooit een overbodige luxe. In de zomer genieten we het liefst zo lang en zoveel mogelijk van het mooie weer en wat is er fijner dan dit te doen in jouw eigen persoonlijke tuin die net zo persoonlijk aanvoelt als je woonkamer binnen? Zo spreekt het natuurlijk voor zich, dat je tijdens de zomeravonden heerlijk buiten kunt lunchen of dineren met familie en vrienden. Tijdens mooi weer krijgt een tuin namelijk al snel de functie van buiten woonkamer, in dit geval kunnen mooie teak tuintafels natuurlijk niet ontbreken om een fijn centraal punt van gezelligheid te vormen. Zo kun je er voor kiezen, om naast een aantal fijne stoelen, de tafel extra aan te kleden met een mooi tafelkleed of een aantal leuke vaasjes en plantjes.
De heerlijke lange zomer is nu echter toch wel tot haar einde gekomen. Dus wat is er nu verstandig om met jouw teak tuintafels te doen wanneer het weer verslechtert? Je kan natuurlijk jouw teak tuintafels binnen zetten als je daar de ruimte voor hebt, maar wat kunnen mensen nou doen die geen extra opslag tot hun beschikking hebben? Wees dan gerust, want voor tuinmeubelen van Teak wordt uitsluitend A-kwaliteit hout gebruikt. Dit hout zorgt er voor dat je tafels van teak net als die van aluminium prima het gehele jaar buiten kunnen blijven staan met minimaal onderhoud. Je tafel kan hier natuurlijk wel iets door verkleuren. Voor de mensen die dit zoveel mogelijk willen tegen gaan zijn beschermhoezen een goed alternatief. Deze beschermhoezen zijn bestand tegen elk weer type en bieden zo dus ook een goede bescherming tegen bijvoorbeeld vocht of strenge vorst.

De diverse soorten teak tuintafels
Voor je een keuze maakt uit alle beschikbare en mooie teak tuintafels, is het belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden zijn en is het goed om met diverse zaken alvast rekening te houden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: hoeveel ruimte heb je bijvoorbeeld? Hoeveel ruimte wil je überhaupt gebruiken? Wat is jouw beschikbare budget? Hoeveel mensen moeten er standaard, maximaal of minimaal gebruik kunnen maken van de tafel die jij kiest uit alle beschikbare teak tuintafels? In onderstaande lijst zie je alvast een greep van een aantal varianten waaruit je sowieso al een keus kunt maken:
– Ronde teak tuintafels
– Design teak tuintafels
– Uitschuifbare teak tuintafels
– Vierkante teak tuintafels
– Inklapbare teak tuintafels
– Salon teak tuintafels

De duurzame en stevige teak tuintafels van Dutch Garden
Dutch Garden is specialist in het maken van duurzame en mooie teak tuintafels, die ook nog eens voor zeer veel uiteenlopende doeleinden gebruikt kunnen worden! Deze geweldige design line draagt bij aan een unieke sfeer binnen jouw tuin en voor deze tafels wordt uitsluitend het beste deel van de boom gebruikt. Dit draagt er aan bij dat je de tafels het gehele jaar met een gerust hart buiten kunt laten staan, ongeacht het weer! Hiermee bespaar je op de kosten van eventuele beschermhoezen en kun je het hele jaar door genieten een prachtige tafel in jouw tuin. Dutch Garden staat er op dat de producten netjes worden afgeleverd en daarom hanteren zij dan ook een full service delivery. Dit houdt in dat wanneer je jouw droom tafel voor buiten besteld hebt, deze netjes bij je thuis bezorgd en in jouw tuin geïnstalleerd zal worden wanneer het jou uitkomt.

Het belang van persoonlijke teak tuintafels
Volgens Dutch Garden zou iedereen een mooie teak tuintafel moeten hebben in zijn of haar tuin. Wanneer het gaat om het design en de specificaties zouden mensen hier ook een eigen draai aan kunnen geven. Hieronder een opsomming met een aantal redenen waarom dit belangrijk is:

– Kies niet alleen teak tuintafels omdat ze praktisch zijn, maar houd er ook zeker rekening mee dat je de tafel mooi vind. Een mooie tafel kan namelijk functioneren als een groot accessoires voor buiten. Dit mag dan ook zeker wel een lust voor het oog zijn waar je graag naar kijkt, wanneer het weer zich niet leent om lekker buiten te zitten.
– Tuintafels zijn deel van een persoonlijke omgeving en kunnen helpen om thuis goed tot rust te komen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze met jouw persoonlijke smaak zullen moeten matchen.
– Ga dus alsjeblieft niet blind mee met de trends van tegenwoordig, maar ga voor iets persoonlijks. Stel dan ook voor buiten jouw eigen tijdloze opstelling samen waarvan jij, je vrienden en familie nog jaren kunnen genieten wanneer jullie lekker samen buiten zijn.
– Het creëren van jouw eigen opstelling buiten is een goed hulpmiddel om het binnen en buiten gevoel van jouw huis en tuin op elkaar af te stemmen.
– En het is natuurlijk gezond om lekker buiten te zijn. Sfeervolle, multifunctionele en mooie teak tuintafels zorgen ervoor dat je langer en meer buiten zult zijn en dus niet alleen aandacht besteed aan jouw gezondheid, maar ook aan die van de mensen waarmee je thuis tijd doorbrengt!

Ben je zelf nog op zoek naar één of meerdere perfecte teak tuintafels, of natuurlijk andere soorten tafels van misschien wel wicker of composiet, wees dan gerust. Want laat het net de passie van Dutch Garden zijn om hun klanten hierbij te helpen. Je kunt daarom ook altijd contact zoeken voor advies en gepersonaliseerde video’s waarin jouw potentiele nieuwe aanwinsten geshowd kunnen worden om een nog betere impressie te krijgen van deze prachtig mooie teak tuintafels.

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie