Waarom Tuintafels essentieel zijn voor jouw tuin?


Of het nu zomer, herfst, winter of lente is. Ongeacht het seizoen van het jaar, goede tuintafels zijn nooit een overbodige luxe. In de zomer genieten we het liefst zo lang en zo veel mogelijk van het mooie weer en wat is er fijner dan dit te doen in jouw eigen persoonlijke tuin die net zo persoonlijk aanvoelt als je woonkamer binnen? Zo spreekt het natuurlijk voor zich dat je tijdens de zomeravonden heerlijk buiten kunt lunchen of dineren met familie en vrienden. Tijdens mooi weer krijgt een tuin al snel de functie van buiten woonkamer, in dit geval kunnen mooie tuintafels natuurlijk niet ontbreken om een fijn centraal punt van gezelligheid te vormen. Zo kun je er voor kiezen, om naast een aantal fijne stoelen, de tafel extra aan te kleden met een mooi tafelkleed of een aantal leuke vaasjes en plantjes.
De heerlijke lange zomer is nu echter toch wel tot haar einde gekomen. Dus wat is er nu verstandig om met jouw tuintafels te doen wanneer het weer verslechtert en je niet beschikt over een onderhoudsvrije tafel in jouw tuin? Hierbij kun je denken aan aluminium of het altijd mooie composiet? Je kan natuurlijk jouw tuintafels binnen zetten als je daar de ruimte voor hebt, maar wat kunnen mensen nou doen die geen extra opslag tot hun beschikking hebben om hun mooie tuinsets op te ruimen? Voor deze mensen zijn beschermhoezen een goed alternatief. Deze beschermhoezen zijn bestand tegen elk weer type en bieden zo dus ook een goede bescherming tegen bijvoorbeeld vocht of strenge vorst.

De diverse soorten tuintafels
Voor je een keuze maakt uit alle beschikbare en mooie tuintafels, is het belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden zijn en is het goed om met diverse zaken alvast rekening te houden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: hoeveel ruimte heb je bijvoorbeeld? Hoeveel ruimte wil je überhaupt gebruiken? Wat is jouw beschikbare budget? Hoeveel mensen moeten er standaard, maximaal of minimaal gebruik kunnen maken van de tafel die jij kiest uit alle beschikbare tuintafels? In onderstaande lijst zie je alvast een greep van een aantal varianten waaruit je sowieso al een keus kunt maken:
– Ronde tuintafels
– Design tuintafels
– Uitschuifbare tuintafels
– Vierkante tuintafels
– Inklapbare tuintafels
Salon tafels voor in de tuin of extra bijzet tafels
Tuintafels Teak

 

De duurzame en stevige teak tuintafels van Dutch Garden
Dutch Garden is specialist in het maken van duurzame en mooie tuintafels, die ook nog eens voor zeer veel uiteenlopende doeleinden gebruikt kunnen worden! Deze geweldige design line draagt bij aan een unieke sfeer binnen jouw tuin en voor deze tafels wordt uitsluitend het beste deel van de boom gebruikt. Dit draagt er aan bij dat je de tafels het gehele jaar met een gerust hart buiten kunt laten staan, ongeacht het weer! Hiermee bespaar je op de kosten van eventuele beschermhoezen en kun je het hele jaar door genieten een prachtige tafel in jouw tuin. Dutch Garden staat er op dat de producten netjes worden afgeleverd en daarom hanteren zij dan ook een full service delivery. Dit houdt in dat wanneer je jouw droom tafel voor buiten besteld hebt, deze netjes bij je thuis bezorgd en in jouw tuin geïnstalleerd zal worden wanneer het jou uitkomt.

Het belang van persoonlijke tuintafels
Waarom Dutch Garden vindt dat iedereen mooie tuintafels zou moeten hebben in zijn of haar tuin? En hier zelf een eigen draai aan moet kunnen geven wanneer het aankomt op het design of de specificaties?

– Het creëren van jouw eigen opstelling buiten is een goed hulpmiddel om het binnen en buiten gevoel van jouw huis en tuin op elkaar af te stemmen.
– Tuintafels zijn deel van een persoonlijke omgeving en kunnen helpen om thuis goed tot rust te komen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze met jouw persoonlijke smaak zullen moeten matchen.
– Ga dus alsjeblieft niet blind mee met de trends van tegenwoordig, maar ga voor iets persoonlijks. Stel dan ook voor buiten jouw eigen tijdloze opstelling samen waarvan jij, je vrienden en familie nog jaren kunnen genieten wanneer jullie lekker samen buiten zijn.
– Kies niet alleen tuintafels omdat ze praktische zijn, maar houd er ook zeker rekening mee dat je de tafel mooi vind. Een mooie tafel kan namelijk functioneren als een groot accessoires voor buiten. Dit mag dan ook zeker wel een lust voor het oog zijn waar je graag naar kijkt, wanneer het weer zich niet leent om lekker buiten te zitten.
– En het is natuurlijk gezond om lekker buiten te zijn. Sfeervolle, multifunctionele en mooie tuintafels zorgen ervoor dat je langer en meer buiten zult zijn en dus niet alleen aandacht besteed aan jouw gezondheid, maar ook aan die van de mensen waarmee je thuis tijd doorbrengt!

Ben je zelf nog zoekende naar één of meerdere perfect tuintafels, wees dan gerust. Want laat het net de passie van Dutch Garden zijn om hun klanten hierbij te helpen. Je kunt daarom ook altijd contact zoeken voor advies en gepersonaliseerde video’s waarin jouw potentiele nieuwe aanwinsten geshowd kunnen worden om een nog betere impressie te krijgen van deze prachtig mooie tuintafels.

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie